Webshop Praktijk NOA

Body And Mind Detox

Je bevindt je nu op de website van Praktijk NOA. Ik heb ook een webshop waar je uitgebreide info & producten kunt vinden over gezondheid en lekker in je vel zitten. 

De webshop heet: BodyAndMindDetox.

Daar vind je een aantal nuttige producten die je colon hydrotherapie behandeling of detox kunnen ondersteunen. Voor uitgebreide informatie en producten verwijs ik dus naar mijn webshop BodyAndMindDetox


Menu BodyAndMindDetox webshop - links

Producten op alfabet 


Populaire producten BodyAndMindDetox


Klysma voor thuisgebruik

Het voordeel van de klysma is dat je voordelig, duurzaam, rustig thuis en zelfstandig je darm kunt reinigen. De set is geschikt voor veelvuldig gebruik. Wie de leverzuivering doet: Aanbevolen op dag 6 van de leverzuivering en ná de flush-nacht .


Groene bio koffie gemalen voor koffie klysma

Een koffie klysma kun je gewoon zelf thuis doen. Meteen na het koffieklysma treedt er een grote ontlasting voor de lever en het bloedvatstelsel op. Het is een van de snelste manieren om je lichaam en lever van afvalstoffen te ontdoen. 


Hurkie: het handige toiletkrukje 

De zithouding op onze moderne toiletten is 90°. Hierdoor blijft de spier die het rectum geknikt houdt, aangespannen staan. Het gevolg is een onvolledige eliminatie: grotere kans op verstopping, gasvorming, aambeien, spastische darm, poliepen & verstoring van de darmflora. Met de Hurkie is dit verleden tijd! 


Herfst detoxkuur

De herfst detox geeft speciaal extra aandacht aan de lever. Zo kun je je lichaam even een time out geven en fit de donkerder maanden in gaan. Met de herfstdetox kuur kun je zowel fysiek als psychisch loslaten wat je niet meer nodig hebt. Het is een 18 daagse complete detox kuur + Veranderkracht Herfst Workbook.


Ibero actief tinctuur

Deze biologische kruidentinctuur helpt op een natuurlijke manier de vertering en enzymafgifte te verbeteren en kan worden ingezet bij gasvorming, opgeblazen buik, boeren, winderigheid, buikpijn – krampen, slechte vertering, obstipatie, diarree, plakkerige ontlasting, misselijkheid – gevoel van volle maag.


Gold Coin Grass tinctuur

Kun je appelsap beter niet gebruiken of verdragen? Dan is gold coin grass een zeer effectief en gemakkelijk alternatief bij de lever- en galblaasreiniging van Andreas Moritz. Je kunt het mengsel ook gebruiken in plaats van een leverreiniging. Ook kun je het als ondersteuning van je vertering gebruiken in lage dosering. 


Leverkruiden kuur Andreas Moritz

Leverkruidenthee welke als kuur van 25 dagen genomen kan worden in plaats van de leverzuivering van Andreas Moritz. Second best als je de kuur niet wilt of kunt doen. Deze thee kan in lagere dosering ook preventief gedronken worden om de lever te ondersteunen.


Nierkruiden kuur Andreas Moritz

Als je leverzuiveringen doet, zorg dan dat je een nier-reiniging van 20 dagen doet na iedere 3e leverzuivering. Ook kan deze thee in lagere dosering gebruikt worden als dagelijkse thee om de nieren in hun functie te ondersteunen. 


Vitamine D kiwifarm 

De Vitamine D3 druppels van Kiwi farm blijken in lagere dosering beter te werken dan menig ander vitamine D supplement.  Dat komt omdat bij kiwi farm, de vitamine D in MCT olie zit. Hierdoor kan de vet-oplosbare vitamine D, óók door mensen met vet-vertering problematiek / zonder galblaas, goed worden opgenomen.